Kızılay Kaynak Suları ile Toplu İş Sözleşmesi Anlaşması

Kızılay Kaynak Suları ile Toplu İş Sözleşmesi Anlaşması

Kızılay Kaynak Suları San. ve Tic. A.Ş. ile Sendikamız Öz Gıda İş arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen son oturumun ardından anlaşmayla sonuçlandı. 1 Temmuz 2024 – 30 Haziran 2027 tarihleri arasında 3 yıl süre ile geçerli olacak olan bu sözleşme, işçilerin lehine birçok kazanım sağlamıştır.

Toplu iş sözleşmesi müzakerelerine, Öz Gıda İş Sendikası adına Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy ve Sakarya Şube Başkanımız Hüseyin Özkan katılmıştır. Kızılay Kaynak Suları adına ise Yatırım İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Başkanı Pınar Karim, Finans ve Mali İşler Başkanı Erdal Dursun, Kaynak Suları Genel Müdürü Onur Karaaslan, Yatırım Endüstriyel İlişkiler Müdürü Tahir Eren, Yatırım İK Ortak Hizmet Merkezi Müdürü Aysel Eryiğit ve TÜGİS Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Koçak hazır bulundu.

Gürsoy; İşçilerin Lehine Önemli Kazanımlar Elde Edildi
Müzakereler sonucunda elde edilen kazanımların, sendika üyeleri için büyük bir başarı olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcımız Adnan Gürsoy, “Öz Gıda İş olarak işçilerimizin haklarını en iyi şekilde koruyacak bir sözleşme imzalamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu yeni toplu iş sözleşmesi ile de üyemiz işçilerin lehine birçok önemli hak ve avantaj elde edildi. Her iki tarafın da memnuniyetiyle sonuçlanan sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, işveren tarafının yapıcı yaklaşımından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yatırım İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim Başkanı Pınar Karim ise, işçilerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve memnuniyetlerini artırmak amacıyla bu anlaşmanın önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 11 Temmuz 2024 Perşembe