Et ve Süt Kurumu Çalışanlarına Yönelik 2024 Yaz Dönemi Eğitim Programı Tamamlandı

Et ve Süt Kurumu Çalışanlarına Yönelik 2024 Yaz Dönemi Eğitim Programı Tamamlandı

Mersin'in Yeşilovacık Eğitim Tesislerinde Et ve Süt Kurumu (ESK) çalışanlarına yönelik düzenlenen 2024 Yaz Dönemi Eğitim Programı başarıyla sona erdi. Merkez Şube Başkanlığına bağlı olarak, ESK Genel Müdürlüğü ve bağlı kombinalarda görev yapan çalışan temsilciler ve üyelerden oluşan toplam 60 kişinin katılımıyla gerçekleşen eğitim, 28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında beş günlük yoğun bir program olarak gerçekleştirildi.

Çalışanların Kişisel Gelişimlerine Katkı Sunuldu
Çeşitli alanlarda uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde, çalışanların iş hayatında daha etkili ve verimli olabilmeleri adına birçok önemli konu ele alındı. Katılımcılar, özellikle iş yaşamında karşılaşılan stresle başa çıkma yöntemleri, algı yönetimi, medya okuryazarlığı, sosyal medyanın etkin kullanımı ve yapay zekanın güncel araçlarından olan ChatGPT’nin kullanımı gibi konular üzerine yoğunlaştı. Eğitim sürecinde iletişim becerilerinin geliştirilmesi, çalışanların özlük hakları ve mevzuat hakkında bilgi sahibi olmaları, takdir çeşitleri gibi konularda da farkındalık kazandırıldı.

Eğitim Programında Uzman İsimler Görev Aldı
Eğitim programının organizasyonunda Merkez Şube Başkan Yardımcısı İlhan Öztürk’ün yanı sıra, eğitmenler İsmail Uğur, Tuba Koruç, Taner Uğurlu ve İletişim Uzmanı Defne Kılınç da yer aldı. Program boyunca eğitmenler, katılımcılarla bire bir görüşmeler yaparak onların ihtiyaç ve beklentilerini dinledi ve rehberlik sağladı.

Sertifika Töreni ile Program Sona Erdi
Beş günlük eğitim süreci, sertifika töreni ile son buldu. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara, bireysel gelişimlerine katkıda bulunduklarını simgeleyen sertifikaları takdim edildi. Etkinlik, katılımcıların birlikte çekildikleri bir hatıra fotoğrafıyla sona ererken, ESK ailesinin dayanışma ve bağlılık duygusu bir kez daha pekişmiş oldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Kasım 2024 Cuma