Merkez Şubemizin Eğitim Tamamlandı

Merkez Şubemizin Eğitim Tamamlandı

2024 Yaz Dönemi Eğitim Programı çerçevesinde, Yeşilovacık Mersin Eğitim Tesislerimiz, bu hafta boyunca Merkez Şubemiz bünyesindeki işletmelerde görev yapan temsilciler ve üyelerimizi misafir etti. 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşen bu beş günlük eğitim sürecinde, üyelerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli eğitimler düzenlendi. Genel Başkan Yardımcılarımız Sultan Murat Karadağ ve Adnan Gürsoy, eğitim boyunca üyelerimize destek vererek onlarla birlikte oldular. Program boyunca, Genel Merkez yöneticilerimiz üyelerle bire bir görüşmeler yaparak, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinledi ve programın olumlu sonuçlar doğurmasını dilediklerini belirttiler.

Programa ayrıca, Merkez Şube Başkanımız Hasan Çiloğlu, Şube Başkan Yardımcılarımız Serkan Ortanlar ve Çağrı Koparan’ın yanı sıra Tarım Kredi Yem Fabrikaları ve Meray Yağ işletmelerinde çalışan 52 üyemiz de katılım gösterdi.

Önemli konulara değinildi
Eğitim programı süresince, Taner Uğurlu, İsmail Uğur ve Tuba Koruç tarafından verilen derslerde, "iletişim becerileri, takdir çeşitleri, algı yönetimi ve medya okuryazarlığı, sosyal medyanın etkili kullanımı, yapay zeka aracı ChatGPT, özlük hakları ve mevzuat" gibi önemli konular ele alındı.

Eğitim tamamlama sertifikaları takdim edildi
Programın sonunda, eğitimini tamamlayan üyelerimize sertifikaları takdim edildi. Bu tören, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Merkez Şube Yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Program, katılımcıların hep birlikte çekildiği bir fotoğrafla son buldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma