Genel Başkanımız Çukutli, İstanbul’daki İştiraklerimize Ziyaret Gerçekleştirdi

Genel Başkanımız Çukutli, İstanbul’daki İştiraklerimize Ziyaret Gerçekleştirdi

Sendikamızın Genel Başkanı Halil Çukutli, İstanbul'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ziyaret programı çerçevesinde, beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan ve sendikamızın örgütlü bulunduğu İstanbul Halk Ekmek ve Hamidiye Su A.Ş. işletmelerini ziyaret etti.

20 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, İstanbul Şube Başkanımız Emrah Akın ve işyeri sendika temsilcilerimiz de yer aldı.

Ziyaretin ilk durağında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Endüstriyel İlişkiler ve Organizasyonel Gelişim Koordinatörü Damla Demir Avınca ile bir araya gelindi. Bu görüşmede, belediye iştiraklerindeki sendikal faaliyetlerin geliştirilmesi ve işçilerin haklarının korunmasına yönelik adımlar üzerinde duruldu.

Ardından, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Derya Atacan makamında ziyaret edilerek, Atacan’ın Halk Ekmek Genel Müdürü görevine atanmasından dolayı kendisine hayırlı olsun dilekleri iletildi. Görüşmede, mevcut çalışma koşulları, fabrikanın işleyişi ve geleceğe yönelik planlar üzerine kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunuldu. Bu ziyaret, hem sendikamızın işyerindeki faaliyetlerinin değerlendirilmesi hem de işçi ve işveren arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi adına son derece verimli geçti.

Ziyaret programının son durağında, Hamidiye Kaynak Suları Genel Müdürü Hüseyin Çağlar’ı makamında ziyaret eden heyetimiz, çalışma hayatına dair çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında, işçilerin talepleri, işletmenin işleyişi ve sendikal kazanımlar hakkında karşılıklı görüşler paylaşıldı. Genel Başkanımız Halil Çukutli, üyemiz işçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunması hususunda sendikamızın kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı