Önem Gıda ve Sendikamız işbirliği ile iş güvenliği ve gıda güvenliği konularında eğitim verildi!
Önem Gıda işletmesinde 21 Şubat 2020 tarihinde Fabrika Direktörü Murat Günay ve İK Müdürü Duygu Çelen tarafından çalışanlara yönelik eğitim programı düzenlendi.
Programda, “iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi kapsamında, çalışma koşulları ve çalışma ortamından kaynaklanan sağlığa zararlı risk etmenlerinden korunmanın yolları, alınacak önlemler ve gıda güvenliğinde dikkat edilmesi gereken konular, hijyen yönetimi konusunda bireysel sorumluluklar, hijyenik çalışma ortamları sağlamak, riskleri kontrol etme prensiplerinin aktarılması, olumsuz gıda koşullarından, yaralanmalardan ve hastalıklardan korunma yöntemleri” hakkında üyelerimiz bilgilendirildi.
Eğitim sonunda günün yorgunluğu ve stresinden uzaklaşmak adına tüm üyelerimiz sinemaya götürüldü. Programa İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu’da katılarak üyelerimizin yanında yer aldı.
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Şubat 2020 Pazartesi