PROJEMİZ KAPSAMINDA HAZIRLANAN 4 DAL VE 4 SEVİYE TASLAK ULUSAL YETERLİLİKLER GÖRÜŞE ÇIKTI
Mesleki Yeterlilik Kurumu ile 10 Ağustos 2016 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde; Sendikamız gıda sektöründe 4 dalda ulusal yeterlilik hazırlamak üzere yetkilendirilmiştir. Bu kapsamda seçilen mesleklerden aşağıda belirtilen Taslak Ulusal Yeterlilikler (UY) hazırlanarak, ilgili tarafların talep ve beklentilerini tam olarak karşılamak ve standardın kalite ve kabul edilebilirliğini artırmak amacıyla, görüş ve önerilere sunulmuştur.
Sebze-Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4), Baharat ve Toz Karışımlar Hazırlama Operatörü (Seviye 4), Sos Üretim Operatörü (Seviye 4) ve Kahvaltılık Gevrek Üretim Operatörü (Seviye 4) mesleklerinin taslak yeterliliklerine ilişkin değerli görüş ve önerilerinizin “Değerlendirme Formu” aracılığıyla, 27 Eylül 2017 tarihine kadar Sendikamız Genel Merkezi Oğuzlar Mah. Ceyhun Atuf Kansu Cad. 1379.Sokak No:14 Balgat/Ankara adresine posta veya [email protected]m adresine elektronik posta yoluyla iletilmesini rica ederiz.
- Sebze-Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4)
- Baharat ve Toz Karışımlar Hazırlama Operatörü (Seviye 4)
- Sos Üretim Operatörü (Seviye 4)
- Kahvaltılık Gevrek Üretim Operatörü (Seviye 4)
- Değerlendirme Formu
Yayımlanma Tarihi: 11 Eylül 2017 Pazartesi